Home » Nieuws
N2.5 Kampioen

N2.5 Kampioen

16-04-2017

Onderstaande tekst ontvingen wij gisteren van een trotse coach van N2.5.
Terechte complimenten naar dit team!
===================================================
Vanmorgen vertrokken we om 09:30 naar Wijhe. We stonden voordat de dag begon bovenaan met 27 punten samen met de Hooiberg 2.1. Met de nummer 3 Salvora 2.1 die 24 punten hadden en nog een wedstrijd minder kon het deze dag nog spannend worden. We hadden niks gezegd tegen de kinderen dat we kampioen konden worden. 10:30 hadden we onze eerste wedstrijd die we hebben gewonnen met ruim verschil. Na onze wedstrijd moest Salvora nog 2 wedstrijden ze moesten tegen Voorwaarts en nog tegen ons. Ondertussen was de Hooiberg al afgehaakt in de kampioenschap en ging de laatste wedstrijd om het kampioenschap. 

We gingen de wedstrijd in dat we niks tegen de kinderen hadden gezegd wat ze moesten doen, dit had de tegenstander wel gedaan. Het verschil met Salvora was onderhand geslonken tot 1 punt….  We begonnen de 1e set goed en we kwamen op 1-0 voorsprong als snel werd het 1-1 en we kwamen zelfs achter tot 3-1 en dus moesten we vechten om de set weer gelijk te trekke. Voor dat het laatste fluit signaal ging konden we er nog net 3-3 van maken en zo gingen de laatste set in met nog steeds 1 punt voorsprong…

We gingen set 2 in hierbij kwamen we gelijk op achterstand. We kwamen na een lange game ook weer gelijk en toen kwamen 3-1 en zelfs 4-1 achter. Ook nu hebben wij de moed niet laten zakken. We hebben ervoor gevochten en toen kwamen we terug op 3-4 en toen was het nog lang spannend tot dat de laatste fluitsignaal kwamen we op 4-4. Het was nog lang spannend wie kampioen was geworden. We gingen het vragen aan het wedstrijdsecretariaat en toen hoorden dat wij kampioen waren met 1 punt verschil.

Ik ben super trots op Vera, Feline, Benthe, Juri en Joris dat ze het voor mekaar hebben gekregen dat ze voor de eerste keer competitie gingen spelen en dan gelijk kampioen worden.

De trotse trainer van N2.5

Nicolle van Huizen© Volleybalvereniging Avior