Home » Nieuws
NOJK 2019-2020

NOJK 2019-2020

06-10-2019

Beste jongens en meisjes, ouders/verzorgers,

 

De Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) komen er weer aan. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een leuk, sportief en succesvol toernooi!

We zullen deze keer voor de eerste ronde (4 januari 2020) aantreden met de volgende teams: jongens en meisjes D, jongens en meisjes C, meisjes B en jongens en meisjes A. 

 

De JTC is alweer enige tijd bezig de voorbereidingen te treffen voor deze toernooien. Zo hebben we voor alle teams passende trainers benaderd en samen met het trainerskader voor ieder team een voorselectie gemaakt van spelers en speelsters; allemaal ingedeeld op leeftijd, ongeacht het team waarin ze competitie spelen. Alle (ouders van) de jongens en meisjes die opgenomen zijn in de voorselecties hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor de selectietrainingen, waarin wordt gevraagd of de kids er zin in hebben en beschikbaar zijn (zowel voor de toernooien als ook voor de extra trainingen die dit vraagt). De trainers zullen uiteindelijk de definitieve selecties vormen voor de eerste ronde op 4 januari 2020. 

Afhankelijk van de resultaten van deze eerste ronde kunnen er voor een volgende ronde verschuivingen plaatsvinden binnen de diverse selecties. 

 

Momenteel wordt hard gewerkt aan het plannen van de (selectie)trainingen, waarbij wij proberen rekening te houden met de beschikbaarheid van spelers/speelsters, trainers en zalen. Zodra dit bekend is, zal dit worden gedeeld met iedereen die het betreft. 

 

Heb je vragen over de NOJK? Stuur een mail naar nojk@vv-avior.nl of stel je vraag persoonlijk aan Roy Meyer, Vincent van Zuijlen of Ronald Teunis.

 

Met vriendelijke groet, namens de JTC,

Ronald Teunis© Volleybalvereniging Avior