NOJK: Verslag MC

03-02-2017

We waren erg aan het twijfelen of we wel zouden gaan vanwege het weer, maar uiteindelijk hebben we besloten om bijna met z’n allen te gaan. Veel andere teams hadden zich wel afgemeld, waardoor wij nog maar met 2 andere teams in een poule zaten. We waren hierdoor al door, maar speelden tegen de 2 teams uit onze poules om de 1e plaats.

Wedstrijd 1: Avior vs. Vovem’90
In de 1e set begonnen we gelijk goed. We legden hierdoor veel druk op de tegenstander en wonnen al snel de 1e set. In de 2e set speelde de tegenstander wel beter maar wij speelden nog steeds erg goed, en bleven we de tegenstander onder druk te zetten. We hebben ook de 2e set gewonnen.

Wedstrijd 2: Avior vs. De Meeuwen
We begonnen de wedstrijd goed en kwamen op voorsprong, het was heel belangrijk om de 1e set te winnen. De wedstrijd had immers maar 2 sets. We waren erg gefocust, sloegen de ene na de andere bal. De 1e set hadden we gewonnen. In de 2e set kwamen we in het begin op achterstand, maar door een paar mooie acties kwamen we weer op voorsprong en wonnen we uiteindelijk ook de 2e set.

NOJK team Meisjes C