NOJK: Verslag tussenronde 29-01-2017

29-01-2017

Op zondag 29 januari gingen de Open Club teams jongens A, jongens B, jongens C en meisje A de strijd aan om zich als nog te plaatsen voor de halve finale NOJK op zaterdag 18 februari.

Voor jongens C was het een "wereldreis", want zij moesten helemaal naar Bergen in Limburg En dan ook nog met een scheidsrechter. Herman Kattemolle bedankt! Het waren spannende wedstrijden, die niet allemaal gewonnen zijn. Maar het team is door, super!
Jongens A had ook een sterke poule. Maar met 3 gewonnen wedstrijden hebben zij zich terecht geplaatst voor de halve finale. Goed gedaan heren!
Jongens B had het iets moeilijker en kon de dag helaas niet afsluiten met een plaats voor de halve finale. Maar wel super gespeeld hoor jongens!
En dan tenslotte meisjes A. Met 2 gewonnen wedstrijden en 1 verloren wedstrijd hebben ook zij zich geplaatst. Echte toppers!

Groeten Bart en Jolanda
Contactpersonen Open Club