Jongens A strandt in het zicht van de haven

03-01-2016

Zaterdag 2 januari, gezamenlijk vertrokken om 10.15 uur richting Barneveld om de voorronde van de NOJK 2016 te spelen.
Er waren voor de jongens A, 2 poules van elk 4 teams, waarbij in elke poule een favoriet team zat (Dynamo-Apeldoorn en SSS-Barnveld). De winnaar van elke poule was rechtstreeks geplaatst, de nummers 2 en 3 van beide poules speelden een kruisfinale en de winnaars hiervan gingen ook door naar de halve finale ronde.

Wij speelden onze eerste wedstrijd tegen Flamingo's 56 en de tweede wedstrijd tegen Vives en hebben beide wedstrijden redelijk makkelijk gewonnen (ondanks het feit dat we als team niet erg op elkaar in gespeeld waren).
De 3de en laatste poule wedstrijd tegen SSS hebben wij terecht verloren aangezien SSS een sterkere tegenstander met een completer team was.

Hierdoor werden wij 2de in onze poule en speelden wij de kruisfinale tegen Keistad-Amersfoort.
In beide sets zijn wij van een achterstand van 23-17 knap teruggekomen naar 23-23, helaas beide sets alsnog verloren met 25-23 en 26-24. Einde toernooi voor de jongens A.

Coach/trainer Bert Timmerman bedankt voor de inzet en alle aanwezige ouders bedankt voor de support.