Erelid Sjef van Thillo overleden

22-12-2017

Afgelopen weekend bereikte ons het verdrietige nieuws dat afgelopen zaterdag ons erelid Sjef van Thillo, na een lange periode van ziek zijn is overleden. Sjef is eind november 72 jaar geworden.

Sjef was, als bestuurslid van volleybalvereniging Colmschate,  in 1988 nauw betroken bij de fusie van de twee Deventer volleybalverenigingen Isala en Colmschate tot de nieuwe fusievereniging “DeVolCo’88”.
Zijn bestuurlijke activiteiten zette hij bij DeVolCo’88 voort en in 1994 werd hij voor al zijn inzet benoemd tot “Lid van Verdienste” van DeVolCo’88.
DeVolCo’88 heeft tot de Algemene Ledenvergadering in 2009 mogen profiteren van de bestuurlijke en organisatorische kwaliteiten van Sjef.
Als dank voor al zijn inspanningen ontving Sjef in 2009 het erelidmaatschap van DeVolCo’88.

Met het heengaan van Sjef verliezen wij een volleybalbestuurder en volleyballiefhebber in hart en nieren. Een man, die onze vereniging na aan het hart lag en tot recentelijk nog dikwijls de kunsten van ons 1e mannenteam kwam bekijken…....en beoordelen.

Namens de gehele vereniging wensen wij zijn vrouw Els, zijn dochter Claudia met partner Bert, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe in de komende moeilijke tijd.

Wij hebben zojuist begrepen dat het afscheid zal plaatsvinden op zaterdag 23 december om 13.00 uur
in aula De Hanze van crematorium Steenbrugge, Raalterweg 29 te Diepenveen.
Voorafgaand is er gelegenheid om Sjef te zien van 12.45 tot 12.55

Bijgaand de ontvangen rouwkaart.

Bestuur Avior

Rouwkaart.pdf