Programma Bedrijfsvolleybal

12-05-2016

Het programmaboekje van het bedrijven volleybaltoernooi is bekend en is te vinden in de bijlage van dit bericht.
Het toernooi heeft inmiddels een respectabele leeftijd bereikt; al bijna 40 jaar krijgen bedrijventeams de gelegenheid om aan dit prachtige toernooi deel te nemen; volgend jaar zal er een speciale robijnen editie volgen.

Het is prettig te constateren dat er ook dit jaar weer nieuwe gezichten en oude bekenden zijn. Met een prachtig deelnemersveld van 38 teams zal het toernooi weer veel gezelligheid brengen.
Daarvoor tekenen de vrijwilligers die in de voorbereiding en uitvoering de nodige uren steken, daarvoor tekent de gezellige kantine van de Kroon, en daarvoor tekent onze vereniging als organisator.

De data’s van het toernooi:

Voorrondes:
19 mei 2016