Rita Kiezebrink overleden

06-10-2015

Na een kort ziekbed is Rita Kiezebrink maandag 5 oktober overleden. Rita is lid geworden in 1988, het jaar dat DeVolCo'88 is opgericht. Bijna al die jaren is ze prominent lid geweest van het fameuze 'Port- team'. De laatste twee seizoenen heeft ze dit team getraind en zelf gespeeld bij de recreanten dames 1.

Rita heeft veel vrijwilligerswerk gedaan voor onze vereniging. Jarenlang heeft ze gezorgd voor het rondbrengen van ons verenigingsblad Smash'D en trainingen gegeven aan mini's. Veel mini's en jeugdleden hebben haar meegemaakt als een van de 'oma's' en vooral begeleider van het jaarlijkse jeugdkamp.

We zullen Rita en haar positieve instelling missen en wensen haar echtgenoot Cor, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte.

Bestuur DeVolCo'88