Home » Nieuws
Rogier Berris toernooi op 13 mei 2017

Rogier Berris toernooi op 13 mei 2017

02-03-2017

In Diepenveen wordt op 13 mei a.s. een prachtig toernooi georganiseerd, voor een goed doel. 

Doelen

Het toernooi wat begonnen is in 2013 met een herinneringswedstrijd tussen teams van DSC Volleybal en het Nederlands Transplantatieteam, kreeg een vervolg op 15 maart 2015 middels het Rogier Berris Toernooi. Een toernooi waarin sportiviteit voorop staat en er geld in gezameld werd voor Het Nederlands Transplantatieteam.

Het Nederlands Sport- & Transplantatieteam.

In augustus van 2015 speelde dit team op de “World Transplant games” in Argentinië. In een loodzware halve finale werd eerst het team van Hongarije verslagen. In een bloedstollende finale die daarna gespeeld werd, werd op het tandvlees gastland Argentinië aan de kant gezet. Het goud was binnen!!!! http://www.sportentransplantatie.nl/.

Dit jaar wordt het Rogier Berris Toernooi dus voor de 2e keer gehouden. Ook dit jaar staat sportiviteit weer hoog op de agenda en willen we geld in zamelen voor het Nederlands Transplantatieteam zodat men mee kan blijven doen aan de world transplant games, die dit jaar plaatsvinden in Spanje van 25 juni t/m 1 juli 2017. Daarnaast willen we dit jaar ook geld in zamelen voor de stichting PLN.

Stichting PLN
De Stichting PLN is opgericht om de levensbedreigende hartspierziekte PLN R14del te overwinnen. Deze genetische afwijking veroorzaakt hartspierziekten (cardiomyopathieën, hartritmestoornissen…) waarbij de pompfunctie van de hartspier aanzienlijk wordt aangetast. PLN-gendragers zijn belast met ernstig hartfalen dat tot harttransplantatie, steunhart of zelfs (plotselinge) dood kunnen leiden.

Twee doelen…… één dag !

Wil je alles weten over dit speciale toernooi en je hiervoor aanmelden : KLIK DAN HIER.

Wij bevelen deelname van harte aan.

Bestuur Avior© Volleybalvereniging Avior