SVS dames 1 stelt plek 2e divisie veilig

09-05-2016

De serie P/D wedstrijden van SVS Dames 1 kende een buitengewoon spannend slot.

De 1e wedstrijd tegen Auto van Oort/Rebelle werd helaas met 3-2 verloren, waardoor de winst in Dieren bleef.
In een redelijke mineurstemming keerden de dames en staf van SVS weer richting Schalkhaar.

Op 4 mei sloeg deze mineurstemming om in enthousiasme, aangezien Auto van Oort/Rebelle in de 2e wedstrijd tegen Rosstars Dames 1 uit Rossum het loodje moest leggen met 3-2.

Kansen dus voor SVS en spanning in Schalkhaar en Deventer.

Fanatieke trainingen volgden, een nieuwsitem naar alle leden van de nieuwe fusievereniging Avior ging de deur uit met een oproep om massaal op zaterdag 7 mei naar de sporthal in Schalkhaar te komen.

Die oproep was niet voor niets!

De sporthal zal bomvol, met een enorme opkomst van Avior-leden en ook nog twee bussen met supporters uit Rossum. Om  14.00 werd de beslissende wedstrijd gestart.

In een kolkende sporthal wisten de dames van SVS een erg knappe 3-1 overwinning te behalen en zodoende een plek voor Avior in de 2e divisie veilig te stellen.

Onze felicitaties gaan uit naar de dames en de technische staf.

Setstanden:

SVS----Rosstars ( 25-23 / 25-23 / 21-25  / 25-18)

Bestuur Avior