HART VOOR SALLAND 2018

04-02-2018

Een nieuw jaar en nieuwe kansen.
Rabobank Salland gaat de actie Hart voor Salland 2018 wederom starten met als doel verenigingen en organisaties in Salland geldelijk te ondersteunen. Avior heeft zich voor dit jaar ook weer ingeschreven.

Vijfde editie Hart voor Salland start

Jaarlijks stelt de Rabobank via Hart voor Salland een deel van haar winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Haar klanten beslissen welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

In 2018 beleven we de vijfde editie van Hart voor Salland. Bij deze vijfde editie mogen alle klanten* van Rabobank Salland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen….AVIOR dus!
Iedere klant krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een klant maximaal drie stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar heeft de Rabobank € 160.000,- te verdelen, dus doe mee!

*= Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland

Wanneer kunnen we stemmen?

De klanten van de Rabobank beslissen van 9 tot en met 19 maart 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Op deze wijze bepalen deze klanten wat zij belangrijk vinden. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, kan Hart voor Salland bijdragen aan onze gewenste investeringen!

Spoor ook bekenden zoals opa’s en oma’s, broers en zussen  aan om op AVIOR te stemmen.

Voor 9 maart informeren wij jullie nog verder.

Bestuur Avior.