Salland Clubactie

11-11-2016

Binnenkort gaan wij allemaal weer kijken welke zorgverzekering het beste bij ons past.
Wel.....wij kunnen nu al melden dat de combi
AVIOR .....SALLAND ZORGVERZEKERING
een bijzonder goede match is.
DeVolco'88 was al jarenlang partner van Salland Zorgverzekering en dat
leverde voor zowel de leden  als voor de club een prachtige winsituatie op.

Het is daarom dan ook meer dan prettig dat Avior het partnerschap heeft mogen continueren.
Onderstaand al vast enige informatie....tarieven etc. volgen z.s.m.
Onderaan deze site staat al vast de webpagina  (www.salland.nl/vv-avior)  waar je nu, maar vooral straks naar toe moet.

Salland Clubactie: nu nog aantrekkelijker voor onze leden

Scoor voor onze club en krijg zelf korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen.

We doen weer mee met de Salland Clubactie; de actie van Salland Zorgverzekeringen waarmee clubs jaarlijks mooie bedragen scoren voor in de clubkas. Via onze club:

• Sluit je een goede zorgverzekering op maat af;
  • Krijg je een aantrekkelijke korting op de zorgpremie van de basisverzekering, aanvullende én tandartsverzekeringen;
  • Profiteer je niet alleen zelf van de korting, maar ook alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.

Daarnaast krijgt onze club voor elk lid dat zich verzekert bij Salland een mooi bedrag voor in de clubkas.

Neem fysiotherapiebehandelingen mee naar 2018

Sporters sluiten vaak een aanvullende verzekering af voor fysiotherapie. Handig als je bijvoorbeeld een blessure oploopt. Maar wat als je in een jaar helemaal geen fysiotherapie gebruikt? Dat is toch zonde? Dat vindt Salland Zorgverzekeringen dus ook! Daarom kun je bij hen vanaf 2017 ‘sparen’ voor extra fysio- en oefentherapiebehandelingen.

Hart voor goede zorg

Salland Zorgverzekeringen; Hart voor goede zorg

De zorg in onze regio is goed; toch kan het altijd nóg beter. Hier zet Salland Zorgverzekeringen zich dan ook samen met zorgverleners voor in. Zij gelooft namelijk in een eerlijke en zorgzame samenleving waarin oprecht aandacht en tijd voor elkaar is. Op www.hartvoorgoedezorg.nl delen verzekerden hun persoonlijke ervaringen met de zorg en kun je zien hoe zij deze zorg ervaren.

Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kun je weer overstappen en scoren voor onze club. Houd onze communicatie in de gaten of ga naar www.salland.nl/vv-avior .