We doen weer mee met de Salland Clubactie

24-10-2015

Scoren voor onze club en u krijgt zelf extra korting op uw zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen.

We hebben vorig jaar – samen met 67 andere sportclubs – meegedaan aan de Salland Clubactie, een initiatief van Salland Zorgverzekeringen. En dat legde de deelnemende clubs geen windeieren: er werd in totaal bijna €50.000,- gescoord voor in de clubkas. Prima actie, dus! En het goede nieuws is dat we dit jaar weer meedoen.

Leden die zich nieuw aansluiten bij Salland via onze clubcollectiviteit scoren een mooi bedrag voor de clubkas. Maar ook leden die via onze club verzekerd blijven bij Salland leveren een bedrag op. Zo worden we als club niet alleen het 1e jaar, maar ook de jaren erop beloond. En dat kan ons een mooi basisbedrag opleveren!

Bent u vorig jaar nog niet overgestapt? En wilt u zich dit jaar wel bij Salland verzekeren? Dan scoort u een mooi bedrag voor onze clubkas. En u profiteert zelf van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar met een aantrekkelijke korting op de zorgpremie. Maakt u al gebruik van de korting via onze club? Dan hoeft u niets te doen.

Even de voordelen op een rij:

Via DeVolCo '88:

·         Sluit u een goede zorgverzekering op maat af

·         Krijgt u een aantrekkelijke korting op uw premie

·         Krijgt onze club een mooi bedrag voor in de clubkas.

De korting geldt voor alle leden/donateurs van DeVolCo '88 en alle gezinsleden op hetzelfde woonadres. Leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen kunnen ook overstappen naar onze clubcollectiviteit! Die profiteren dan ook van de mooie korting en scoren voor onze club. Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kunt u weer overstappen. Als eerste op de hoogte zijn van de premie? Meld u dan aan via het formulier op onze eigen clubpagina  pagina www.salland.nl/devolco.