Schoolvolleybaltoernooi Avior 2020

03-03-2020

De afgeladen sporthal in de Scheg vormde woensdag 26 februari het decor voor het schoolvolleybaltoernooi van Avior. Maar liefst 33 teams van verschillende scholen uit Deventer, Schalkhaar en omgeving streden om de winst. De kinderen van alle scholen hadden zich goed voorbereid. Het niveau was een stuk hoger dan vorig jaar!

Na de poulewedstrijden en de finales bleek het team van montessorischool l ’Ambiente het beste te zijn in de categorie groep 7-8. Tweede werd het team van de Sleutel en derde is geworden in deze categorie de eerste Deventer montessorischool van Lith.
In de categorie groep 5-6 ging het team van de Nicolaasschool er met de winst vandoor. Tweede zijn de Volleylollies geworden en derde werd de Wizard.
Bij groep 3-4 ging ook de winst naar de Nicolaasschool. De Tweede en derde plek waren voor de Vijf-er. Alle deelnemers kregen na afloop een mooie goodiebag van Avior.

De winnende scholen kunnen zich opmaken voor de provinciale kampioenschappen in Apeldoorn op zaterdag 16 mei!

Avior kan spreken van een zeer geslaagde middag. De allerbelangrijkste bijdrage leveren de kinderen zelf, door op sportieve wijze een lekkere middag te volleyballen.

Langs deze weg dankt Avior alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters en het enthousiaste publiek.

We hoppen jullie allemaal weer te ontvangen op de volgende editie volgend jaar in 2021!