Actie Spek de kas

04-02-2018

Spaar vanaf 28 februari a.s. zoveel mogelijk punten bij Jumbo Hans Kok, Colmschate, Flora 2 .
Hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor onze volleybalvereniging!

Alles uit de (actie)kast
Leden, familie, buren, vrienden, kennissen…  iedereen mag onze vereniging een warm hart toedragen  om hun ‘trots’ en onze volleybalvereniging te steunen. Zo hebben wij  de hoogte van het sponsorbedrag gedeeltelijk in eigen hand.

Hoe werkt het
In de periode van 28 februari tot en met 24 april 2017 ontvangt iedere klant van JUMBO Hans Kok bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken……AVIOR dus !!

Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 5.000,- naar rato over de deelnemende sportverenigingen en scholen  verdeeld.

Ons doel

Avior gaat met zitvolleybal een prima volleybalvariant aanbieden voor iedereen die problemen heeft met staande sport ( b.v. blessuregevoelige knieën of enkels).

Wil je dat Avior een zo groot mogelijke financiële bijdrage ontvangt?
Roep dan zoveel mogelijk mensen op om hun boodschappen bij Jumbo Hans Kok in Colmschate te doen en te sparen voor Avior!