Avior Spelregelmiddag in Sporthal Schalkhaar

06-04-2018

Ben je het ook wel eens oneens met de scheidsrechter? Of is zo’n voet over de middellijn toch niet fout? Misschien heeft ze wel gelijk….

Dat was toch een netfout! Waarom fluit die scheids dan niet?

Waarom krijgt hij nou een gele kaart? Dat is toch helemaal niet nodig? Wat is eigenlijk de consequentie van zo’n kaart?

Hoezo, opstellingsfout?

Op zaterdag 14 april organiseert de scheidsrechterscommissie van Avior een spelregelmiddag. Alle leden van Avior zijn hier welkom maar we willen ook nadrukkelijk ouders van jeugdleden uitnodigen om meer te leren over de spelregels. Meer kennis over het spel, leidt tot meer plezier in het spel!

Op 14 april spelen in Schalkhaar achtereenvolgens H3, H2 en H1 om 13:30, 15:30 en 18:00 uur. Je kunt zelf een keuze maken. Kom naar 1 of meer wedstrijden kijken en maak gebruik van de expertise van de aanwezige scheidsrechters op de tribune.

We kijken samen naar de wedstrijd en bespreken dingen die gebeuren of beantwoorden vragen die opkomen.

Na de wedstrijd kunnen we dan een aantal dingen nabespreken, misschien wel met de scheidsrechters van de wedstrijd erbij. We kunnen ook m.b.v. www.volleybalmasterz.nl gezamenlijk oefenen met spelregeltoets-vragen via het scherm in de kantine. Het doel is om ieder lid vanaf de A-jeugd de spelregeltoets te laten halen. Maar B- en C-jeugd worden ook van harte uitgenodigd om te komen naar de spelregelmiddag en om te proberen de toets te halen.

Tot 14 april!

De scheidsrechterscommissie:

Jeffrey Barneveld

Huub Fränzel

P.S. de heren kunnen ook wel wat aanmoediging gebruiken dus dat gaan we ook doen natuurlijk. Zet hem op mannen!