DeVolCo'88 in prijzen?

20-01-2016

DeVolCo'88 is genomineerd voor Sportvereniging van het Jaar. OVanavond, vrijdag 5 februari, is de bekendmaking van de winnaar en jij kunt daar ( gratis) bij zijn !!

Een oprechte felicitatie aan onze leden, kader, vrijwilligers, sponsoren, bestuur en supporters  ........wat de uitkomst ook zal zijn....jullie zijn allemaal 'Kanjers in de Sport".

De Deventer Sportverkiezing kent dit jaar een primeur; voor het eerst wordt er een 'Sportvereniging van het Jaar' gekozen in Deventer. Dinsdag werden de vijf kanshebbers bekendgemaakt: SV Helios, The Pickwick Players, HSV The Eagles, DeVolCo'88 en Devinco.

In eerste instantie konden clubs zich (laten) aanmelden om in aanmerking te komen voor de prijs. De vakjury nomineerde vervolgens de vijf genoemde verenigingen, onder meer op basis van de manier waarop zij een veilig sportklimaat stimuleren, aandacht schenkt aan vrijwilligers en een maatschappelijke rol binnen de samenleving vervult.

Deze onafhankelijke vakjury zal tijdens de Deventer Sportverkiezing bekend maken wie er in de prijzen is gevallen. Iedereen is van harte welkom om op deze avond te winnaar te huldigen.

De toegang is gratis.

Deventer Sportverkiezing, vrijdagavond 5 februari om 20:00u (zaaldeuren open 19:45u)
Locatie: Deventer Schouwburg, Adres: Leeuwenbrug 2

Meer informatie over de verkiezing en de andere genomineerden: http://www.sportbedrijfdeventer.nl/sportverkiezing/

Wij verwelkomen jullie graag op vrijdag 5 februari in de Deventer Schouwburg!