Home » Nieuws
Stem nu op clubheld Jappe!

Stem nu op clubheld Jappe!

10-11-2016

Stem nu op Jappe - Jaap Verdonk - als clubheld van 2016!
Een bezoek aan Sporthal Schalkhaar en je komt Jappe tegen! Altijd aanwezig, betrokken, enthousiast en een tomeloze inzet voor onze vereniging. 
Jappe -  Jaap Verdonk - is genomineerd als Clubheld 2016! 

Ga naar: https://www.clubheld2016.nl/dv/gemeente19728 en stem
Een stem op Jappe is een stem op iedere vrijwilliger van Avior!

Stemperiode van 26 oktober t/m 16 november 2016
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde. Verdient onze clubheld dit jaar een Award? Stemmen kan t/m woensdag 16 november!

Win € 10.000,- voor onze club
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. Lees hier hoe de regiowinnaars en de landelijke winnaar worden verkozen. Lees hier ook de verkiezingsvoorwaarden. Met jouw stem maak je tevens kans op de Ford Fiesta Titanium.

 © Volleybalvereniging Avior