Ook op 7 december naar Topwedstrijd?

27-11-2016

Op woensdagavond 7 december om 19.30 uur vindt in de Topsporthal van Omnisport de Europacup volleybalwedstrijd plaats tussen de heren van Draisma Dynamo uit Apeldoorn en Lausanne Université Club uit Zwitserland. Deze wedstrijd is de 3e ronde van het hoofdtoernooi uit de Challenge Cup van de European Volleyball Confederation.

Het bestuur van Dynamo  wil voor deze topwedstrijd ook graag de leden van Avior uinodigen .
Hiervoor hebben zij een speciale voorverkoop ticketprijs
(volwassenen € 8,00 en jeugd t/m 16 jaar € 5,00).

Om gebruik te kunnen maken van deze korting en de kaartjes te reserveren kunnen jullie naar de site  www.draismadynamo.nl  en kiezen uit:

- SV Dynamo lid standaardkaarten € 8,00 per kaart of

- SV Dynamo lid jeugdkaarten t/m 16 jaar € 5,00 per kaart

Door te kiezen voor één van deze twee opties ontvangen je gelijk de korting.

Wel het vriendelijke verzoek om in de 'ruimte voor eventuele opmerkingen' aan te geven dat jij lid bent van volleybalvereniging Avior.

O ja.......natuurlijk een perfecte gelegenheid om Nico Manenschijn , die de jeugdopleiding bij DeVolCo'88 heeft doorlopen, te zien knallen!!

Flyer wedstrijd Dynamo vs Lausanne.pdf