Home » Nieuws
Vacatures

Vacatures

29-07-2016

Om de grootste volleybalvereniging van Nederland als een goed geoliede machine te laten draaien, hebben we veel vrijwilligers nodig. Gelukkig hebben we er al heel veel! Maar, we zoeken er nog meer! Lees daarom hieronder alle openstaande vacatures binnen Avior. Jouw reactie zien we graag tegemoet!

Vacature: Ondersteuning contributieadministratie en -inning
Beschik jij over financiële skills en wil je onze vereniging een handje helpen? 
Jouw taken zijn o.a.:
- Je bent verantwoordelijk voor de facturering van de contributie
- Je maakt incassobestanden aan voor de bank
- Je verwerkt betalingen en verstuurt herinneringen
Voor meer info of meld je aan via Guido Mulder: penningmeester@vv-avior.nl

Vacature: Wedstrijdsecretariaat
Wij zijn met spoed op zoek naar aanvulling van het wedstrijdsecretariaat! Samen met wedstrijdsecretariaat collega’s ben je hét aanspreekpunt van de vereniging als het gaat om wedstrijdzaken. Voel jij je geroepen om een bijdrage te leveren aan de vereniging? Heb jij de Avior-factor?! Mail dan naar Ton Simons op secretaris@vv-avior.nl!

Vacature: Barteam
Zet jij de lekkerste koffie? Verwelkom je teams met open armen? Draai je je arm niet om voor het tappen van een biertje? Én ben jij iemand die vindt dat het barteam als een geoliede machine moet lopen? Meld je dan aan voor de poule met kantinechefs! Een keer per maand ben je 3 uur kantinechef & werk je samen met je barteamgenoten aan een onvergetelijke bardag.
Meld je aan bij John Dommerholt via barteam@vv-avior.nl.

Vacature: Externe communicatie
Zet Avior in de (media)spotlights! Ben jij een echte netwerker? En krijg jij veel mee in de vereniging? Dan pas jij prima binnen de PR & Communicatiecommissie!  Wij zijn nog op zoek naar iemand die zich helemaal wil storten op de externe communicatie, zodat niet alleen verenigingsleden – maar heel Nederland niet meer om Avior heen kan! Ben jij of ken jij deze persoon? Mail naar Inge van der Velde via pr.communicatie@vv-avior.nl. 

Vacature: Scheidsrechterscoördinatie
Wij zoeken ervaren scheidsrechters voor begeleiding van scheidsrechters bij hun eerste wedstrijd(en).
Beginnende scheidsrechters kunnen soms wel wat ondersteuning gebruiken bij hun eerste wedstrijden. Vind jij het leuk om dit af en toe te doen? Meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie via Ton Simons: scheidsrechters@vv-avior.nl.

Vacature: Sponsorcommissie
Sponsoren zijn voor onze vereniging erg belangrijk. We zoeken enthousiaste leden met een goed netwerk die een bijdrage willen leveren aan de sponsorcommissie. Naast het werven van sponsoren vraagt een goed relatiebeheer, en initiëren van acties minstens zo veel aandacht. De tijd die we vragen is beperkt en kent slechts enkele pieken gedurende het jaar. Voor meer info en/of aanmelden kun je terecht bij Jan Ruiter via algemenezaken@vv-avior.nl

Vacature: Trainers en coaches
Voor een aantal teams wordt nog gezocht naar trainers en/of coaches! Droom jij over volleybal en zet jij mensen graag aan het werk? En wil jij samen met een team werken aan een sportieve doelstelling? Meld je bij de TC of JTC! 
Hans Spanjers (TC) via seniorentc@vv-avior.nl of Roy Wichink Kruit (JTC) via jeugd@vv-avior.nl 

Vacature: Kledingcommissie
Ben je gestructureerd en werk jij overzichtelijk, met een passie voor Excel? Of ben jij een creatieve regelaar die lekker doorpakt? Voor de kledingcommissie wordt gezocht naar versterking! Versterk jij de gezellige commissie bij het managen van de kleding, het innemen van de kleding in de zomermaanden, het opnieuw verdelen en uitreiken en het voorbereiden van nieuwe kledingcontracten? De commissiewerkzaamheden kennen piekmomenten (aan het begin, halverwege en aan het eind van het seizoen). Meld je aan bij Inge van der Velde via pr@vv-avior.nl© Volleybalvereniging Avior