Dames 4 stelt zich voor !

07-02-2016

De PR & Communicatie Commissie laat af en toe een team zichzelf eens presenteren/voorstellen; dit keer het verhaal van Dames 4.

Hallo allemaal,

Wij van dames 4 willen ons graag voorstellen.

Ons team bestaat uit:

Desi Krul, Nathalie Bak, Carlijn Mentink, Kim van Gumster, Desree Nuesink, Rosanne Deten, Rosalie Hurenkamp, Ilse Sluijter, Kim Hillen en Veerle Kroes.

Wij zijn een jong team in de leeftijd 15 t/m 21 jaar met een gemiddelde van 16 jaar. Hier hebben wij natuurlijk onze coaches niet bij gerekend, want dan zou het gemiddelde 'iets" hoger zijn.
Deborah (Behr) en Inge (Zandkamp) zijn de twee fanatieke trainers en coaches.
Heel vaak is het zo dat ze tegelijk en ook nog hetzelfde  willen zeggen, wanneer ze aan het coachen zijn.
Wij denken dat ze daar nu afspraken over hebben gemaakt, haha
Ook hebben wij een teammanager die alles voor ons regelt….. bedankt Ingeborg ( Mentink )

Ons team heeft voor de wedstrijd altijd een power momentje, dan eten we met z’n allen een Danootje! Daar word je groot en sterk van!

Ook is ons team betrokken bij veel vrijwilligerswerk binnen de club.
Wij zitten in diverse commissies en geven trainingen bij de mini’s en jeugd.
Het is heel erg leuk om te doen en zo zien we ook wat er allemaal bij komt kijken om een club draaiende te houden.
Je krijgt er een goed gevoel bij, wanneer je wat doet voor de club.

In de competitie staan we in het rechter rijtje en we spelen mooie wedstrijden. Onze thuiswedstrijden worden meestal gespeeld om 12.30 uur in de Scheg op de “thuisdag” van Dames 1.
Onze doelstelling van dit jaar is om in het linker rijtje komen, maar ook vooral om veel te leren nog meer plezier te hebben.

Jullie weten nu iets meer over ons. Wil je meer van ons weten, dan nodigen wij je uit om te komen kijken naar onze wedstrijden.

Groetjes,
Dames 4