Home » Nieuws
Korting op je zorgpremie via Avior

Korting op je zorgpremie via Avior

07-12-2016

Eerder vertelden we je al ( klik daarvoor hier) dat het scoren met de Salland Clubactie is begonnen. Jij profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen, en als club scoren we een mooi bedrag voor in de clubkas. Dat kunnen we goed gebruiken. Goede actie dus. Het biedt onze leden een mooi voordeel bij een lokale zorgverzekeraar die staat voor goede zorg in onze regio. Al met al voldoende reden voor onze club om mee te doen.

Profiteer van goede zorg en alle voordelen

  • 100% vergoeding voor zorg uit de basisverzekering bij regionale ziekenhuizen:
    Deventer Ziekenhuis, Isala, Gelre Ziekenhuizen, Ziekenhuisgroep Twente en nog veel meer ziekenhuizen; zie de zorgzoeker van Salland.
  • Zorgpremie vanaf € 105,04 per maand;
    inclusief 7% korting – ook voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.

Twee nieuwe producten, speciaal voor sporters:
'Fysio meenemen naar 2018'en 'Extra dekking voor mondzorg bij een ongeval; gratis'. Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.salland.nl/nieuwin2017

Win een jaar gratis lidmaatschap

Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Al verzekerd bij Salland via onze club? Dan hoef je niets te doen. Ook dan krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap.

Meer informatie en aanmelden: www.salland.nl/vv-avior© Volleybalvereniging Avior