Home » Nieuws
Korting op je zorgpremie via DeVolCo '88

Korting op je zorgpremie via DeVolCo '88

23-12-2015

Nog een paar dagen! Scoor voor onze club
...en profiteer zelf van een mooie korting op je zorgpremie

De afgelopen weken hebben we je verteld over de Salland Clubactie, waar wij als club aan meedoen. In totaal doen er 88 clubs mee, die de kans hebben om flinke bedragen te scoren voor in de clubkas. En de leden profiteren van een mooie korting op de zorgpremie.

Bijna 5.500 sporters gingen je voor!

Scoor ook voor jouw sportclub en profiteer van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Wacht niet te lang; overstappen kan nog tot en met 31 december 2015. Ga snel naar www.salland.nl/devolco en meld je daar aan. Dan zegt Salland Zorgverzekeringen je huidige zorgverzekering voor je op!

Kwaliteitsverzekering

Dat is waar Salland Zorgverzekeringen voor staat. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij jou in de buurt. Daarom maken ze goede afspraken met zorgverleners en stimuleren zij hen om samen te werken. Hierdoor volgen behandelingen elkaar beter op en worden wachttijden verkort. De 7% korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende en tandartsverzekeringen levert een mooie besparing op. En de korting geldt niet alleen voor jou als lid van onze club, maar ook voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Ouders van kinderen die sporten, maar zelf geen lid zijn, profiteren dus ook!

Win een jaar lang gratis lidmaatschap

Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Ben je al via onze club verzekerd bij Salland? Dan hoef je niets te doen. Ook dan krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap. Ben je verzekerd bij Salland, maar nog niet via onze club? Dan kun je overstappen naar onze clubcollectiviteit, krijgen wij een mooi bedrag bijgeschreven en maak ook jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap.

www.salland.nl/devolco

 © Volleybalvereniging Avior