Home » Nieuws
Alles loopt!

Alles loopt!

28-10-2016

Misschien ben ik wat te positief. Maar eigenlijk ben ik wel een tevreden voorzitter. Er wordt gevolleybald, er wordt getraind en wedstrijden worden gewonnen en verloren. Dat hebben we toch maar mooi voor elkaar gekregen. Een logische reactie is nu achteroverleunen en wat gas terugnemen. Natuurlijk gebeurt dat, maar er zijn nog veel uitdagingen. 

Nu pas kunnen we gaan bouwen aan onze nieuwe vereniging. Die ontstaat niet vanzelf, daar moeten we echt aandacht aan besteden. Een nadeel is natuurlijk dat we, met name op de wedstrijddagen, niet alles kunnen concentreren in één zaal. Daar ligt ook voor als bestuur een grote, maar ook lastige opgave. Hoe kunnen we dit oplossen? Helaas gaat dat niet snel en zijn we ook afhankelijk van veel anderen. In ieder geval heeft het wel onze aandacht.

Positief ben ik over de sfeer en de ambiance tijdens de wedstrijden van al onze teams. In het bijzonder op de zaterdagen is er veel drukte en beleving. Zowel in de sporthal Schalkhaar als in De Scheg. Erg leuk om te zien dat er veel publiek en sfeer is bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 in de sporthal Schalkhaar. Als je er kritisch naar kijkt moeten we wel aandacht houden voor de beleving in De Scheg aan het einde van de wedstrijddag. Kortom we zijn er nog niet! 

Binnen het bestuur willen we binnenkort aan de slag om de middellange en lange termijn visie en plannen voor Avior uit te werken. Dat kunnen we niet alleen. Input van leden is daarbij erg belangrijk. Een uitnodiging daarvoor kun je binnenkort tegemoet zien. Denk alvast na over ambities en doelstellingen. Het is onze gezamenlijke opgave om niet alleen met de korte termijn bezig te zijn, maar ook om de toekomst zeker te stellen. 

Jullie voorzitter,
John Dommerholt
 © Volleybalvereniging Avior