Home » Nieuws
Avior en Helios gaan het zand op

Avior en Helios gaan het zand op

22-06-2017

Avior en Helios hebben de handen in één geslagen. Vanaf 2 juli is het mogelijk om te beachen op de beachvelden bij Sportvereniging Helios. Door deze unieke samenwerking is het mogelijk om door te blijven volleyballen in de zomer. De beachvelden zijn beschikbaar voor alle leden. 

Elke maandag, woensdag en vrijdagavond kun je terecht op de beachvelden bij voetbalvereniging Helios. Zin in een drankje na het beachen? Dat kan in de kantine! Bovendien kun je gebruik maken van de douches. Het adres van de beachvelden is: Corrie Tendeloostraat 4 in Deventer.

Zondag 2 juli opening beachvolleybalvelden
Op zondag 2 juli openen we samen om 15.30 uur de beachvelden. We organiseren een gezellige middag met beachvolleybal onder het genot van muziek en een drankje. 

Maandag
Op maandag 3 juli gaat de eerste training voor de senioren van start. Je kunt vanaf 19.00 uur de beachvelden op en vanaf 19.30 uur is er een beachtrainer aanwezig om de basisspelregels en vaardigheden toe te lichten.  

Woensdag
Op woensdag 5 juli vindt de eerste beachtraining voor de jeugd plaats. Van 16.00 - 19.00 uur is er een beachtrainer aanwezig. Na 19.00 uur kunnen de senioren het veld betreden.  

Vrijdag 
Op vrijdagen kan iedereen vrij beachen vanaf 19.00 uur. 

Contact
Heb je nog vragen? Neem contact op met de beachcommissie via beach@vv-avior.nl © Volleybalvereniging Avior