Avior en Bert Timmerman stoppen samenwerking

28-12-2017

Avior en Bert Timmerman zijn ruim twee weken geleden tot het besluit gekomen de samenwerking met elkaar te beëindigen. Met ingang van 08 december is Bert gestopt als trainer en coach van Dames 1. Verschil van inzicht over het technische beleid tussen Bert en de technische commissie van vv Avior zijn hiervoor de aanleiding geweest. In de afgelopen jaren is Bert zowel bij de heren als de dames  voor SVS en DeVolCo 88 trainer geweest van de eerste teams. Wij bedanken Bert voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze vereniging.

Als interim oplossing heeft de technische commissie Chris Visser bereid gevonden de ontstane situatie voorlopig op te lossen. Hij gaat totdat een nieuwe trainer is gevonden het dames 1 team trainen en coachen. Chris wordt hierbij ondersteund door Marc de Haan die de maandagavond training voor zijn rekening gaat nemen. De technische commissie is op zoek naar een nieuwe trainer voor de rest van het seizoen alsmede voor het volgen de seizoen.

Wij wensen dames 1 en Chris en Marc veel succes toe in de komende tijd.

Roel Dost en Hans Spanjers
Senioren technische commissie