Avior Dames 1 - Gotta catch 'em all!

09-09-2016

Er werd ons, Dames 1, gevraagd hoe wij het dit jaar verwachten te gaan doen en hoe we ons voorbereiden? De laatste paar seizoenen in de 1e en 2e divisie hebben zowel Devolco’88 als SVS helaas niet om de bovenste plekken kunnen strijden… Nu, met Avior, willen we dat anders gaan doen. Een nieuwe vereniging, een nieuw team, een nieuw begin!

Om het eens op een andere manier te doen, hebben we ons laten inspireren door de Pokémon hype. Pokémon horen we u denken? Jazeker!

Volleybal is namelijk best simpel, net als Pokémon. Als je goed samenwerkt, hard traint en dan gewoon iedereen verslaat, ben je de beste.

We zijn een erg leuke mix van meiden van alle leeftijden, die al sinds begin augustus 3x per week hard aan het trainen zijn. We corrigeren elkaars fouten, moedigen elkaar aan en willen allemaal winnen. Daarnaast hebben we ook nog eens de perfecte yell; Gotcha!

Oftewel, om in termen van Pokémon te blijven, wij zijn er klaar voor om te evolueren tot kampioen. Hopelijk zien we jullie terug op de tribunes om ons te helpen dit doel te behalen.

Want Dames 1 Gotta catch ‘em all!