Home » Nieuws
Bathmen on the beach

Bathmen on the beach

08-05-2018

Beste Avior-leden,

Het beachveld in Bathmen is weer geopend! Een mooi complex dat door de NEVOBO met de maximale 8 sterren is beloond.
Wat bij veel volleyballers in de regio niet bekend is, is dat je geen lid van ABS hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken van deze velden. Wij hebben daarvoor speciaal het Beachvolleybal-lidmaatschap in het leven geroepen. Voor slechts € 27,50,- kun je het hele zomerseizoen komen volleyballen. Ook worden er gedurende het beachseizoen sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd.


Beachtraining
Het ‘beachen’ is anders dan het volleyballen in de zaal. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een aantal beachtrainingen op woensdagavond. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kijk voor actuele informatie op onze website.

Bathmen on the beach – toernooi
Op zaterdag 23 juni vindt inmiddels het 5e Bathmen on the Beachtoernooi plaats. Een gezellig toernooi voor elk niveau. Er wordt in diverse klasses gespeeld: Van divisie/promotieklassse tot recreatief. Iedereen kan dus meedoen. Natuurlijk sluiten wij ook dit jaar af met een barbecue voor alle team. Wij hopen een groot aantal Avior-leden te mogen begroeten. Aanmelden kan via onze website. Vergeet niet onze facebook pagina te liken om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/bathmenonthebeach.

Info
Meer informatie kun je vinden op onze website http://volleybal.absbathmen.nl of onze facebookpagina https://www.facebook.com/bathmenonthebeach.

Sportieve en zonnige groet,

Ellen Rensen
Beachcommissie ABS Volleybal,

absvolley.beach@gmail.com

tel: 0646062010 (Ellen Rensen)

 

Bathmen on the Beachtoernooicommissie

bathmenonthebeach@gmail.com
   © Volleybalvereniging Avior