Home » Nieuws
Beach nieuws

Beach nieuws

14-06-2016

De afgelopen maanden heeft een enthousiaste groep mensen onderzocht of het opzetten van beachvelden naast de sporthal in Schalkhaar voor dit seizoen haalbaar was. Dit met oog op drie doelstellingen: 

  1. Het verbinden van onze leden (middels trainingen, toernooien en aanvullende activiteiten) 
  2. Het duidelijk maken van onze MVO taak aan Deventer en omstreken (door de faciliteiten en trainers beschikbaar te stellen voor het AZC) 
  3. Het behouden en verbeteren van (sprong)kracht gedurende de zomermaanden 

Afgelopen week is besloten deze zomer niet verder te gaan met de beach ambities zoals deze in de afgelopen maanden ontwikkeld zijn. Dit was een lastige beslissing, er spelen namelijk twee zaken door elkaar:

  • Een rationeel gevoel waarbij je je afvraagt of je de investering op zo'n korte termijn kunt terug verdienen.
  • Een emotioneel gevoel dat nadrukkelijk zegt 'we moeten dit doen', want hiermee kunnen we een prachtige sportieve start voor onze nieuwe vereniging creëren. 

De keuze om niet door te gaan met het dit seizoen realiseren van beachvelden betekent niet dat alles aan de kant wordt geschoven. De enthousiaste commissie en betrokken partners kunnen én willen aan het begin van het nieuwe seizoen om tafel om te kijken waar kansen liggen voor het volgende beachseizoen. © Volleybalvereniging Avior