Beachvolleybal bij Avior

02-06-2018

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om te beachvolleyballen!

Evenals vorig jaar heeft vv Avior weer afspraken kunnen maken met voetbalvereniging Helios over beachen op haar accommodatie aan de  Corrie Tendeloostraat 4, 7421 LN Deventer.

We hebben afgesproken dat wij tot 22 juni de laatste dag dat de trainingen in de zaal plaats vinden, we alleen op vrijdag gebruik maken van  deze mogelijkheid en dat vrijdagavond de Avior avond is. Vanaf 25 juni zijn we dan op de maandag, woensdag en de vrijdag van harte welkom en worden we vooral op deze avonden verwacht.

Het bestuur van Avior heeft goede afspraken met Helios gemaakt en daarom wordt er dit jaar nog geen financiële bijdrage van jullie als leden gevraagd terwijl je de hele zomer de kans krijgt om met je teamgenoten of andere leden te beachen. Vorig jaar zagen we al dat er diverse teams de hele zomer op vaste avonden en tijden hebben gespeeld.

Het is weer zo geregeld dat je kunt douchen als je dat zou willen en de kantine open is.

De spelregels om het allemaal goed te laten verlopen zijn bij de velden aanwezig. Graag willen we jullie uitnodigen om actief door te gaan en te genieten van beach volleybal gedurende de zomer 2018.

Voor informatie:  ​Ernst Jansen , 06- 14021225

​​​Mieke Tip ,      06- 48075210