Home » Nieuws
Morgen laatste dag webshop bestellingen doorgeven!

Morgen laatste dag webshop bestellingen doorgeven!

15-09-2018

Morgen is de laatste dag om je bestelling te plaatsen via de webshop! 

Ook deze seizoensstart is de Avior webshop weer open voor bestellingen! Altijd al zo'n Avior hoodie willen hebben? Zit je trainingsbroek zó fijn dat je er nog een wilt? Of kan je niet wachten om als team gezamenlijk te shinen in de Avior-inspeelshirts? Inventariseer jullie bestelling dan snel & geef het door tussen 1 en 16 september! De webshop is te bereiken via deze link. De bestelling is er in oktober. 

Hoe werkt het? 

In samenwerking met onze kledingpartner One Sportswear is een webshop ontwikkeld speciaal voor Avior. Via de website kunnen onze leden, individueel of als team, online een kledingbestelling doorgeven. Eind oktober kan de kleding opgehaald in de sporthal Schalkhaar. Je ontvangt bericht via het mailadres wat je opgeeft bij de bestelling als het binnen is. 

Waarm een bestelperiode?

Om voor ons allen de prijzen van de kleding zo laag mogelijk te houden, zijn er per seizoen twee actieperioden waarin de kleding besteld kan worden. Hierdoor is het mogelijk de kleding met nog eens aanvullend 15% korting te krijgen én is er sprake van gratis verzending!

Feedback of ideeën?

In de webshop worden onder andere de Avior hoodies en de inspeelshirts verkocht. Maar er zijn ook nieuwe sporttassen toegevoegd! Neem dus snel een kijkje. Als kledingcommissie zijn we erg nieuwsgierig naar eventuele feedback t.a.v. het assortiment. Heb jij feedback of nog leuke ideeën? Geef ze door via kledingcommissie@vv-avior.nl© Volleybalvereniging Avior