Home » Nieuws
Bericht van de voorzitter

Bericht van de voorzitter

17-12-2016


De laatste nieuwsbrief van 2016. Zo vlak voor de kerstdagen en de jaarwisseling een moment van bezinning. Om terug te kijken, maar ook om weer plannen te maken. 
We staan er vaak te weinig bij stil. Maar het is natuurlijk prachtig dat we in land wonen zonder oorlog, natuurrampen en geweld. Als je de ellende ziet op TV in Syrië en andere plaatsen in de wereld mogen we ons gelukkig prijzen dat wij ons druk kunnen maken over triviale zaken. Voor komend jaar hoop ik op verdraagzaamheid en een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is. Laten we daar allemaal ons steentje aan proberen bij te dragen. 

Voor Avior staat de komende periode in het teken van rust, tijd voor familie. Maar natuurlijk ook voor het Oliebollentoernooi. Een evenement dat is overgenomen uit de DeVolCo’88 traditie. Ik hoop dat dit ook voor Avior een bijzondere traditie gaat worden. Jeugdteams zullen in de kerstvakantie de laatste voorbereidingen doen voor de Open Club Competitie. Begin januari vinden hiervoor de voorronden plaats. We doen met veel teams mee. Hou onze website, de wedstrijdplanning in de gaten en kom onze jeugd aanmoedigen.

Ik wens alle leden, vrijwilligers en iedereen die hun lief is een prachtige tijd toe. Wees voorzichtig met vuurwerk en maak van 2017 een fantastisch jaar! 

Jullie voorzitter
John Dommerholt
 © Volleybalvereniging Avior