Home » Nieuws
Bericht van de voorzitter

Bericht van de voorzitter

05-02-2017


Na de vrije weken rondom de jaarwisseling is het volleybal alweer in volle gang. De start van het volleybaljaar was vreemd als gevolg van het slechte weer op de dag van Open Club Kampioenschappen. Door sneeuw en ijzel waren wegen soms onbegaanbaar en gebeurden er veel ongelukken. Helaas geen algehele afgelasting door de Nevobo. Binnen onze vereniging zijn keuzes goed afgewogen gemaakt waardoor uiteindelijk slechts enkele teams daadwerkelijk op de oorspronkelijke speeldag gespeeld hebben. Gelukkig zonder ongelukken! Door een extra inhaaldag zijn teams later toch nog in de gelegenheid gesteld zich te plaatsen. Voor Avior met een mooi resultaat. Maar liefst 7 teams hebben zich geplaatst voor de halve finales op zaterdag 18 februari. Hou het speelschema in de gaten en kom onze jeugd aanmoedigen. Het zou fantastisch zijn als teams zich weten te plaatsen voor de finaleronde. 

Zaterdag 21 januari hebben we onze eerste nieuwjaarsbijeenkomst. Erg goed georganiseerd, een goede opkomst en gezellig. Dit soort bijeenkomsten laat zien dat het onze leden om meer gaat dan alleen maar volleybal. Gezellig bij elkaar zijn is minstens zo belangrijk! 

Begin maart organiseren we als bestuur een brainstormbijeenkomst om met leden gezamenlijk na te denken over ons beleidsplan. Vrijwilligersbeleid, contributiebeleid, ambities, hoe we communiceren en veel meer willen we graag met jullie bespreken. De resultaten gaan we verwerken in ons beleidsplan voor de komende jaren. Dat beleidsplan zal dan op de volgende ALV aan de leden worden voorgelegd. Hou de uitnodiging voor deze bijeenkomst in de gaten!

Jullie voorzitter
John Dommerholt
 © Volleybalvereniging Avior