Bericht van de voorzitter

20-05-2017

En wat vinden jullie ervan?

Het is zover, het eerste seizoen van volleybalvereniging Avior zit erop. Alle wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten blijven nog wat achter bij de verwachtingen. Maar er is alle vertrouwen in de toekomst. De Technische Commissies voor de Jeugd en Senioren hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de teamindelingen. Samen met Manja en Ria is de zaalhuur geregeld. En ondertussen zijn we al weer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

We hebben nog een aantal momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten en natuurlijk het eerste seizoen kunnen evalueren. Zonder volledig te zijn wijs ik op het Bedrijventoernooi, het 2x2 toernooi voor de jeugd en natuurlijk op 1 juli het Buitentoernooi gecombineerd met de CMV activiteitendag en een gezellige eindbarbecue. Tenslotte staat op 4 juli onze Algemene Ledenvergadering gepland. Ik nodig jullie graag uit om je ervaringen te delen. Verbeterpunten, suggesties zijn van harte welkom. Deze kun je zenden naar voorzitter@vv-avior.nl.

We hebben nog veel uitdagingen en er kan nog veel verbeterd worden. Maar ik ben hartstikke trots op de bereikte resultaten. En dat was niet mogelijk geweest zonder al die vrijwilligers die veel tijd en energie in Avior hebben gestoken. Heel erg bedankt daarvoor!

Jullie voorzitter
John Dommerholt