Bericht van de voorzitter

15-10-2017

Vacatures!

Als voorzitter ben ik trots op onze vereniging en wat we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd. Vooral als ik hoeveel plezier iedereen heeft met het spelletje en met elkaar. Daar doen we het voor!. We moeten ons blijven realiseren dat mogelijk wordt gemaakt door veel vrijwilligers. Zonder al hun inzet is het onmogelijk. Momenteel hebben we enkele vacatures. Het blijkt dan niet altijd even eenvoudig om mensen te vinden die ook een rol wel vervullen. Dus heb je tijd en zin om ook wat te doen? Meld je en samen kunnen we kijken hoe we jou kwaliteiten ook voor Avior kunnen inzetten. Spelende leden, ouders, opa’s en oma’s, iedereen die een bijdrage wil leveren is welkom. Met soms een beperkte tijdsbesteding kun je al heel veel betekenen!

Begin deze maand is Mieke Tip begonnen als combinatiefunctionaris bij onze vereniging. De inzet van Mieke mogelijk wordt gemaakt door een goede samenwerking met het Deventer Sportbedrijf en de Nevobo. Deze samenwerking biedt voor ons kansen. Niet alleen in de directe inzet van Mieke, maar ook door het samen kunnen oppakken van projecten en initiatieven. Mieke zal circa 24 uur per week werkzaam zijn voor Avior. De helft daarvan wordt besteed aan begeleiding en coaching van trainers, met name bij de jeugd. De andere helft van haar tijd zal ze besteden aan ondersteuning van bestuur en commissies en aan projecten. Onderdeel van de samenwerking is ook dat het Deventer Sportbedrijf op basisscholen in de gemeente Deventer volleybalclinics gaat verzorgen. De ambitie is om maar liefst 200 clinics te gaan verzorgen met een afsluitend toernooi.

Op deze manier werken we ook aan de continuïteit van Avior. Maar het is ook noodzakelijk om als vitale vereniging je rol te vervullen in de maatschappij en nieuwe initiatieven op te pakken. De rol die Mieke gaat vervullen kan het ook voor vrijwilligers weer makkelijker maken. Maar zonder al die vrijwilligers kunnen we niet!

Jullie voorzitter

John Dommerholt