Bericht van de voorzitter

01-09-2017

Een nieuw seizoen…………….

Voor de meeste mensen is de vakantie voorbij. En dat betekent vaak dat het ritme weer anders wordt. Naast werk en studie ook weer met regelmaat sporten. Alle trainingen zijn weer begonnen en de eerste oefenwedstrijden zijn alweer geweest. In vergelijking met vorig jaar hebben we als vereniging gelukkig een iets rustigere zomer gehad. En dat is een goed teken! Maar vergis je niet. Na afloop van het vorige seizoen is er door veel vrijwilligers hard gewerkt om alles weer in gereedheid te brengen voor een nieuw volleybalseizoen. In de zomer hebben behoorlijk wat leden hun conditie op peil gehouden met beachvolleybal. Samen met Helios hebben we de beschikking gehad over een aantal tijdelijke beachvolleybalvelden. Ondanks dat we niet de mooiste zomer hebben gehad, is daar behoorlijk gebruik van geweest. Binnenkort zullen we dit initiatief evalueren en vaststellen of we dit ook volgend jaar moeten doen.

In Schalkhaar heeft Dames recreanten 3 (vorig seizoen Dames recreanten 9!) de zomer gebruikt om de kantine te vernieuwen. Een fantastisch initiatief, dat gelukkig financieel ondersteund werd door de Stichting Sporthal Schalkhaar. De laatste aanpassingen worden op dit moment zo’n beetje doorgevoerd. Vanaf het nieuwe seizoen hebben we daarmee de beschikking over een moderne een mooie kantine. Op deze weg wil ik alle dames, andere vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen erg bedanken. We kunnen weer jaren vooruit!

Een belangrijke ontwikkeling waar we in de zomer mee bezig zijn geweest is het aanstellen van een combinatiefunctionaris. Naast beschikbare tijd voor het geven van training en het begeleiden van trainers is het de bedoeling dat deze functionaris de vereniging kan ondersteunen bij projecten en de organisatie. Dit initiatief wordt mede ondersteund en mogelijk gemaakt door de Nevobo en het Deventer Sportbedrijf. Als bestuur vinden we dit belangrijk voor de verdere ontwikkeling van de vereniging. We hopen dat we definitieve afspraken hierover de komende weken kunnen afronden.

Ik wens iedereen veel plezier toe de komende periode. Geniet van het spelletje, maar vooral van elkaar. En voor iedereen die nog nieuwe schoenen nodig heeft wijs ik nog naar de speciale koopavond die we organiseren met Buitink in de Scheg.

Jullie voorzitter

John Dommerholt