Home » Nieuws
Bestelperiode webshop weer geopend!

Bestelperiode webshop weer geopend!

18-12-2017

Zoals aangekondigd aan het begin van het seizoen, is er ook nu weer een bestelperiode voor de Avior shop! Als je uiterlijk 29 december je bestelling plaatst, is de kleding half februari in Nederland. Via de website kunnen onze leden, individueel of als team, online een kledingbestelling doorgeven. Om voor ons allen de prijzen van de kleding zo laag mogelijk te houden, zijn er per seizoen twee actieperioden waarin de kleding besteld kan worden. Hierdoor is het mogelijk de kleding met nog eens aanvullend 15% korting te krijgen én is er sprake van gratis verzending!

  • Periode 1: 22 augustus tot en met 14 september | levering eind oktober
  • Periode 2: 18 tot en met 29 december | levereing half februari (je ontvangt t.z.t. bericht waar het opgehaald kan worden)

In de webshop worden onder andere de Avior hoodies en de inspeelshirts verkocht. Maar er zijn ook nieuwe sporttassen toegevoegd! Neem dus snel een kijkje. Als kledingcommissie zijn we erg nieuwsgierig naar eventuele feedback t.a.v. het assortiment. Heb jij feedback of nog leuke ideeën? Geef ze door via kledingcommissie@vv-avior.nl. Vragen over een product of maatvoering? Neem dan contact op met onze kledingpartner! 

Op 27 december, tijdens het oliebollentoernooi (13 - 17 uur voor onze B- en C-jeugd | 19 - 22 uur voor A-jeugd en senioren) is er een mogelijkheid om de kleding middels passets te passen. 

Altijd al zo'n Avior hoodie willen hebben? Zit je trainingsbroek zó fijn dat je er nog een wilt? Of kan je niet wachten om als team gezamenlijk te shinen in de Avior-inspeelshirts? Inventariseer jullie bestelling dan snel & geef het door! De webshop is te bereiken via deze link. De bestelperiode sluit op 29 september. © Volleybalvereniging Avior