Bestuur stelt zich voor

07-10-2017

Zeven enthousiaste, bevlogen en betrokken “professionals” vormen als vrijwilligers het bestuur van Avior. Zij bewaken o.a. het beleid, houden toezicht, sturen diverse commissies aan, geven vorm aan het ontwikkelen van maatschappelijke projecten, onderhouden contacten met instanties en relaties. Het bestuur werkt onbezoldigd.

John Dommerholt is onze voorzitter

Na het voorzitterschap van DeVolCo’88 heeft John ook bij Avior de voorzittershamer in zijn bezit.
Hij doet zijn uiterste best de overige zes projectielen in het bestuur in het gareel te laten lopen; daarnaast is hij inspirator en motivator en is ook nog coördinator van de werkgroepen “ Vertrouwens contactpersoon” en “Spelers met een vraagbaak”. John is met zijn bedrijf ook sponsor van H1.

Inge van der Velde waakt over PR & Communicatie

Inge heeft er bij de fusie tussen SVS en DeVolCo’88 voor gekozen om niet langs de zijlijn te gaan staan, maar om  te helpen bouwen aan een prachtige club.
Speciale aandacht heeft Inge voor de interne communicatie, kledingcommissie, het evenemententeam en de jeugd activiteitencommissie. Als alles op de rit is dan komt ook de externe communicatie in beeld!  Het verhaal gaat de ronde dat ze ook nog een betaalde baan heeft.

Hans Spanjers is voorzitter Senioren TC

Hans is een “oude rot” in het Deventer volleybal circuit. Jarenlang speelde hij voor DeVolCo’88 of voor de clubs die daarin opgingen; ook heeft hij al vele functies binnen die clubs verricht. Hans heeft de recreantenlijn, wedstrijdlijnen en prestatielijnen onder zijn hoede. Hans is in de gelukkige omstandigheid dat hij een perfect team tot zijn beschikking heeft.

Jan Ruiter is de man die Algemene Zaken beheert

Als ouder van een spelend lid heeft Jan het goede voorbeeld gegeven dat ouders van leden ook een belangrijke bijdrage kunnen leveren.
Jan heeft de portefeuilles ‘Sponsorcommissie”, “Oud Papier” en “Coördinator zaalhuur” op zijn CV staan.
Jan zoekt nog wel ouders of leden die samen met hem de kar “sponsoring” willen trekken.

Guido Mulder is onze penningmeester

Bij de grootste volleybalclub van Nederland kan een penningmeester natuurlijk niet ontbreken; wij moeten ons daarin inmiddels vergelijken met een bedrijf. Onze financiële man stuurt naast al zijn standaard taken ook nog de Contributie-inning, Ledenadministratie en Kantine commissie aan.
Ad interim doet hij momenteel ook nog de barplanning, maar jullie gaan er natuurlijk voor zorgen dat dit slechts tijdelijk is.

Roy Wichink Kruit is voorzitter van de Jeugd TC

Roy heeft naast zijn bestuurlijke verantwoordelijkheden ook te dealen met veel commissies waaraan hij sturing geeft.
Zo is hij verantwoordelijk voor de Opleidingslijnen Meisjes en Jongens, wedstrijdlijnen Meisjes en Jongens, Coördinatoren CMV in Deventer en Schalkhaar. Best veel werk dus, maar gelukkig heeft Roy ook een dijk van een team.

Ton Simons is onze secretaris

Naast het verzorgen van de complete papierwinkel vallen onder deze functie ook nog een paar commissies. Ton heeft nauwe contacten met het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechter coördinator. Ook zal op korte termijn de vrijwilligersadministratie en coördinatie handen en voeten gaan krijgen.