Bootcamp informatie & aanmelding!

01-07-2016

Hallo Senioren leden.

Onze nieuwe vereniging Avior is een feit. Het bestuur, de diverse commissies en zo ook de TC jeugd en TC senioren zijn hard aan de slag om alles goed te laten verlopen richting het seizoen 2016-2017.

Een nieuw begin, met nieuwe inzichten en nieuwe ideeën.

Als senioren TC hebben wij geconstateerd dat wij t.o.v. vele andere verenigingen vaak achter blijven als het gaat om sprongkracht en fysieke kracht. Vandaar dat wij als start van Avior het initiatief hebben genomen om deze zomer de gelegenheid te geven om door te trainen. Door te trainen op het gebied van sprong- en spierkracht! En wat is mooier dan dit buiten te doen onder begeleiding van professionele trainers in de vorm van een bootcamp achtige training?

Wat gaan we doen en waarvoor?

Onder begeleiding van Raymond Dirksen, personal trainer en eigenaar van Raymond Dirksen strength & conditioning, gaan we twee keer per week een uur trainen faciliteren. Raymond zal samen met Ties Krabbé een bootcamp achtige training gaan verzorgen. Doel is:

• Strength in kuiten en benen te vergroten; dit heeft effect in het vorm van het vergroten en verbeteren van sprong kracht.
  • Borst schouders; noodzaak voor serveren, blokken, smashen en passen .
  • Coördinatie Core verbeteren (stabiliteit); het vergroten van algemene kracht.

Er wordt vooral getraind op explosieve kracht en speedstrength en een een klein beetje hypertrophy.

Welke oefeningen dragen hiertoe bij?

De volgende oefeningen komen aan bod .

• kneeling glute hame raise
  • opdrukken inwards intension
  • military’s press
  • band Flip over
  • squat
  • jump rope
  • split squat
  • laag slee trekken achterwaarts
  • harnas sprint
  • ab wheel roll out
  • Pistol squat
  • kettlebell jump squat
  • land mine twist
  • farmers walk slalom
  • speedladder jump one leg

Waar, welke dagen en wanneer starten we?

We gaan de trainingen verzorgen op het veld bij de Pickwick Players (naast Borgelerbad; Keizer Karellaan 18, 7415 ZH Deventer).

De trainingen worden gehouden op:

Maandag van 19.30 – 20.30 uur en 20.30 - 21.30 uur

Donderdag van 19.30 – 20.30 uur en 20.30 - 21.30 uur

We starten vanaf maandag 04 juli 2016 en gaan door tot en met 11 augustus 2016.

Wij faciliteren, jij kunt meedoen.

Als vereniging hebben wij een goede afspraak met Raymond kunnen maken. De volleybal kracht- en conditietraining kunnen we voordelig aanbieden: De kosten bedragen €2,50 per training, direct af te rekenen bij iedere training.

We verwachten dat als je start je aan zoveel mogelijk trainingen meedoet. Het is logisch dat velen er een, twee of drie weken niet bij zullen zijn i.v.m. vakantie. Er is een mogelijkheid om na de training te douchen in de kleedruimten van de Pickwick Players.

Hoe kun je je aanmelden?

Het is noodzakelijk dat je je aanmeldt voor de trainingen. De eerste dertig inschrijvingen per uur zijn verzekerd van deelname aan de eerste training. Mochten er meer aanmeldingen komen dan gaan we kijken hoe we dit z.s.m. kunnen organiseren, zodat ook deze geïnteresseerden mee kunnen doen. Het kan zijn dat dit pas vanaf donderdag 7 juli gehonoreerd kan worden.

Inschrijven kan via het formulier op de website, te vinden via deze link. (LET OP: de inschrijving van 4 juli zit voor 20:30 reeds vol. Om 19:30 is er nog wel plek!)

Ambitie TC senioren

Wij hopen dat een grote groep leden gebruik gaat maken van dit nieuwe initiatief! Een uitgelezen kans om samen met je nieuwe teamgenoten deze zomer aan je sprong en fysieke kracht te werken.

Neem jij de uitdaging aan?