BPD en Nikkels hoofdsponsoren volleybalvereniging Avior

30-09-2016

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van Avior Heren 1 hebben Nikkels Bouwbedrijf en BPD het sponsorcontract met Avior getekend. De komende 3 jaren zijn Nikkels en BPD gezamenlijk als hoofdsponsors aan Avior verbonden. De logo’s van beide bedrijven zullen zichtbaar zijn op alle wedstrijdshirts. Het bestuur van Avior is zeer verheugd met de sponsoring. De ondersteuning van beide sponsors maakt het mogelijk ambities te realiseren en volleybal een toegankelijke sport te laten zijn.

BPD

BPD (voorheen Bouwfonds) realiseert woningen, woonwijken en alle woonwensen die er leven in de landen waarin BPD als gebiedsontwikkelaar actief is: Nederland, Frankrijk en Duitsland. In de missie is opgenomen dat BPD een bijdrage wil leveren aan het van ‘living environments’, woon- en leefomgevingen die ook zelf leven. BPD gelooft in buurten en wijken die de bewoners en bezoekers welkom heten. Waar iedereen met veel plezier kan wonen en samen wonen. Zie ook www.bpd.nl!

Nikkels Bouwbedrijf

Nikkels is een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf met meer dan 150 medewerkers. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en wordt gewerkt voor een groot aantal vaste professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, bedrijven, beleggers, maar ook voor particulieren. Daarnaast richt Nikkels zich ook op eigen projectontwikkeling. Zie ook www.nikkels.nl!