Commissie stelt zich voor: het evenemententeam!

01-09-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en ook dit seizoen is er een gigantische brigade vrijwilligers actief om er weer een spetterend jaar van te maken. We hebben elke commissie gevraagd om zich voor te stellen en we trappen af met het EvenementenTeam!

Achter elk evenement van Avior staat het Evenementen Team. Wij bedenken, plannen, organiseren en realiseren de evenementen van Avior. Denk hier bij aan het oliebollentoernooi, de paaseitjes actie of het eindfeest. Afgelopen jaar zijn we bezig geweest om 1 vereniging te creëren en met succes! Komend seizoen willen we dit succes voortzetten.

In 2016-2017 bestond het evenemententeam (toen nog: activiteitencommissie) uit Charleen van der Kris, Marlies Wassink, Martijn Vasterd & Evelien Vasterd. Met ingang van 2017-2018 is het team aangevuld met Martijn Bandell & Malou Harmsen! Onze taken verdelen we per evenement; dit is variërend omdat we veel verschillende soorten evenementen organiseren, nauw samenwerken met de jeugdactiviteitencommissie en natuurlijk het barteam.

Elk evenement heeft ook eenmalige vrijwilligers nodig. Bekijk de evenmentenkalender en mail jouw “helpende hand” naar evenemententeam@vv-avior.nl.