Home » Nieuws
Commissie stelt zich voor: de kledingcommissie!

Commissie stelt zich voor: de kledingcommissie!

08-09-2017
Na het evenemententeam en de Jeugd Technische Commissie, stelt de kledingcommissie zich aan u voor! En dit is niet zomaar een willekeurige dag, nee - vandaag is de kledingcommissie aan de beurt omdat morgen de kledingberging voor de eerste keer dit seizoen open is (van 10.30 - 12.30 uur). En naast het voorstellen van de commissie, is dit dan ook een vriendelijke reminder om de teamtas op te halen ;-)
 
Bij volleybalvereniging Avior worden wedstrijden gespeeld in uniforme verenigingskleding; een wedstrijdshirt en een broek. Deze kleding wordt door de vereniging aangeschaft voor een periode van drie jaar en tijdens deze periode 'leasen' competitiespelende leden deze kleding. Voor het beheer van de kleding en alles wat daar omheen bij komt kijken is een kledingcommissie actief. En dat is met zo'n grote vereniging als Avior af en toe best een uitdaging! Afgelopen jaar stond in het teken van uitproberen en ervaren, dit jaar zijn we aan het structureren en ordenen. 

Gelukkig worden we als commissie veel ondersteund door een enthousiaste groep 'helpende handjes', die we op willekeurige avonden kunnen appen voor het inpakken, uitdelen en uitpakken van tassen. De vaste gezichten van de kledingcommissie zijn in ieder geval regelaars Anja van Oldeniel en Corien Visser, strateeg Arno Olden, mailster Suzan van Duren, excel held Jeanette Lezwijn en ervaringsdeskundige Inge Zandkamp. 

We hopen alle teams morgen te zien, zodat we de teamtassen uit kunnen delen! 

Enne, heb je al gezien dat we ook een webshop hebben (bestellen kan tot 14 september!) en dat er op 12 september een Mizuno schoenenavond op de planning staat?!

Ophalen teamtassen:

Op 9 september is het mogelijk om de kledingtassen per team op te halen in de kledingberging. Let op: het betreft een nieuwe werkwijze die ingaat vanaf dit seizoen! Op de website hebben we een toelichting gezet over de nieuwe werkwijze van de kledingcommissie. Bij het ophalen van de kleding wordt een kledingcontract ondertekend. Na het ophalen van de kleding is er een moment om de kleding qua maten te wisselen; dit is op 15 september. Teams zijn hiervoor zelf verantwoordelijk. De data staan al vast. Bespreek dus in je team wie dit teamtaakje op zich neemt. Meer informatie staat op: http://vv-avior.nl/algemeen/organisatie/kledingcommissie © Volleybalvereniging Avior