Home » Nieuws
Commissie stelt zich voor: de PR commissie

Commissie stelt zich voor: de PR commissie

15-09-2017

Hallo Avior-leden!

Als vanzelfsprekend stellen ook wij ons even voor! Wij zijn de PR commissie en wij proberen onze volleybalvereniging tijdig van informatie te voorzien. Dat doen we op basis van jullie input, dus voel je altijd vrij om ons te mailen op pr@vv-avior.nl. Wij plaatsen berichtjes op de website, sociale media en in de nieuwsbrief. En we maken posters en andere uitingen in onze Avior huisstijl.

De commissie bestaat uit redacteur Nyncke Klunder, verzamelaar Hanneke de Kluiver, nieuwsbrief kenner Frank van Heijningen, social media specialist Judith Matser, fotografe Deelke de Vries, ontwerper Marlies de Wit en website-ontwikkelaar Jeffrey Barneveld. Een leuke en gezellige club enthousiastelingen! We werken veel van achter onze computers en telefoons. En af en toe komen we samen voor een vergadering of brainstormavond!

Om dit jaar de vereniging nog beter te kunnen informeren, zijn wij nog op zoek naar een geordende en gemotiveerde overzichtshouder – een voorzitter! Ben jij de missende persoon in onze commissie? Laat het ons weten! Ook dit kan via pr@vv-avior.nl© Volleybalvereniging Avior