Team in de Spotlight: Dames recreanten 9 knapt kantine Sporthal Schalkhaar op

20-05-2017

In elke editie van de nieuwsbrief staat er een team in de Spotlight. Zo leren we elkaar allemaal beter kennen! In deze editie extra aandacht voor het klusteam Dames Recreanten 9!

Avior draait nu één seizoen als nieuwe volleybal vereniging. We hebben veel nieuwe teams en heel veel nieuwe kleding. Wat niet nieuw is, is de kantine in Schalkhaar. Wij, Dames recreanten 9, hebben het idee opgevat om de kantine ook in een nieuw jasje te gaan steken. De stichting sporthal bestuur wil hiervoor een bijdrage doen. Wij hebben de plannen uitgewerkt en een plan van aanpak opgesteld.

We kunnen al verklappen dat de kantine een industriële look gaat krijgen.De werkzaamheden zullen eind mei gaan starten. Je zult dus soms in een wat lege kantine komen die misschien wat verflucht bevat. Ons streven is de vernieuwde kantine voor de start van het volgende seizoen op te leveren.

Indien er nog vrijwilligers zijn die het leuk vinden om een handje te helpen verven of timmeren neem dan aub snel contact op met Chantal Hof  (0620012778 ) of Thea Huis in ’t Veld- van Oldeniel (0651683177). Wij zullen via Facebook en andere mediakanalen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Dames Recreanten 9