Drukke en mooie tijden!

12-02-2018

Zondag 11 februari en de eerste Nederlandse medailles op de Olympische spelen zijn een feit. Het blijft toch fantastisch om te zien wat sport los kan maken. Ik kan daar zelf enorm van genieten. Om te kijken, maar ook om zelf te doen. Op een iets kleinere schaal zie je dat ook bij onze vereniging terug. Zo heb ik enorm genoten van de huldiging van kampioenen zaterdag 13 januari. Een volle tribune en veel enthousiasme. Natuurlijk moeten we dan noemen de mooie resultaten bij de Open Club kampioenschappen. Zaterdag 17 februari spelen maar liefst 5 jeugdteams de halve finale. Check de website voor de speellocaties en kom ze aanmoedigen!

Binnen het bestuur zijn we, niet altijd zichtbaar, druk met veel zaken. Los van de dagelijkse beslommeringen zijn een aantal zaken het noemen waard. Vrijdag 6 april organiseren we een clinic zitvolleybal. Deze wordt verzorgd door de bondscoach van het Nederlands team en het Nederlands dames zitvolleybalteam. Zou mooi zijn als dit de opmaat mag zijn naar een structureel aanbod van zitvolleybal bij Avior. Daarnaast zijn we druk met de voorbereiding van een sportaanbod voor 50+. Samen met andere sportverenigingen en het Sportbedrijf Deventer wordt een aantrekkelijk aanbod voorbereid. Hou hiervoor de aankondigingen in de gaten en spoor mensen in je omgeving aan om mee te doen!

Ook samen met andere sportverenigingen hebben we het initiatief genomen om de politiek in Deventer meer bewust te maken van het belang van sport, maar vooral ook van datgene dat we nu missen in het gemeentelijke beleid. Zo vlak voor de verkiezingen is dat een mooi moment. Eén van de belangrijke punten daarbij is het accommodatiebeleid. Alleen al over dat onderwerp zijn veel gesprekken gevoerd. belangrijkste doel daarbij natuurlijk is om alle wedstrijden op 1 locatie te kunnen spelen.

Tenslotte hebben we onze ambities aangescherpt en duidelijker gemaakt. Dit moet meer richting geven voor de Technische Commissies in het vertalen naar een aantrekkelijk aanbod, het aanstellen van trainers en het samenstellen van teams. Tegelijkertijd zijn we bezig met het hernieuwd opzetten van het sponsorbeleid om ervoor te zorgen dat we deze ambities ook waar kunnen maken.

Kortom veel energie en 'never a dull moment'!

Jullie voorzitter
John Dommerholt