Home » Nieuws
Vacature: Creatieve duizendpoot

Vacature: Creatieve duizendpoot

10-04-2019

Twee jaar geleden zijn we gestart met de inzet van een combinatiefunctionaris. De afgelopen twee jaar heeft Mieke Tip deze rol ingevuld. Naast het begeleiden van trainers en coaches is er met rol verenigingsondersteuning en zijn meerdere initiatieven gestart. 

Vanaf het komend seizoen gaat Mieke meer uren werken voor het Deventer Sportbedrijf. Haar taken bij Avior worden beperkt tot het begeleiden van trainers en coaches bij de jeugd. Om deze reden zijn we op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die ons helpt om de vereniging verder te organiseren en een stap verder te brengen. We denken daarbij aan een dienstverband / inzet van 10 tot 16 uur per week. Het takenpakket is divers en bestaat onder andere uit:

- opzetten en organiseren evenementen zoals bedrijfsvolleybaltoernooi, beachvolleybal, toernooien
- opstarten en begeleiden maatschappelijke projecten
- opstarten en begeleiden nieuwe spelvormen
- ondersteuning bestuur
- uiteenlopende projecten

De bedoeling is dat jeook enkele stagiaires en/of studenten gaat aansturen. 

We zoeken iemand met een passie voor volleybal die het leuk vindt om onze vereniging een stap verder te brengen. We zoeken iemand die proactief is, zaken zelfstandig kan oppakken, creatief is, makkelijk communiceert en met een commerciële inslag zaken een slag verder brengt. Onze ambitie is dat jij je eigen functie gaat terugverdienen! We gaan graag met kandidaten in gesprek en willen dan nagaan welke mogelijkheden er zijn. Natuurlijk kunnen we dan ook toelichten wat wij kunnen bieden. Voor interesse kun je contact opnemen met onze voorzitter via voorzitter@vv-avior.nl© Volleybalvereniging Avior