Een sprankelend 2018

30-12-2017

Een sprankelend 2018!

Vlak voor de jaarwisseling is vaak een moment om terug te kijken en weer tot allerlei goede voornemens te komen. Als voorzitter van Avior kijk ik terug op een bewogen jaar. Het eerste volledige kalenderjaar voor onze vereniging. Een jaar waar ik overall positief op terug kijk. Al zijn er natuurlijk altijd dingen die beter kunnen. Zonder wrijven geen glans! Ik hoop dat we de ingezette weg in 2018 verder kunnen afleggen en heb daar ook veel vertrouwen in.

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers van onze vereniging bedanken voor hun inbreng en inzet. In deze tijd van toenemende individualisering vind ik het mooi om te zien dat zoveel leden hun steentje (of steen) willen bijdragen. Ik realiseer me daarbij ook dat dit niet altijd gemakkelijk is. Leden, ouders verwachten en eisen veel, soms te veel, en vergeten weleens dat we geen commerciële organisatie zijn. Laten we samen onze best doen om het voor iedereen werkbaar en vooral leuk te houden. En als jij ook een actieve bijdrage wil leveren laat dat dan vooral weten!

Ik wens iedereen een goede jaarwisseling en een sprankelend en gezond 2018!

John Dommerholt