Flessenactie

21-03-2017

Hallo volleyballers.

De jeugdleden van de volleybal (voorheen SVS) hielden in het dorp Schalkhaar altijd een inzameling van lege flessen om jeugdactiviteiten te kunnen bekostigen. Dit om de eigen bijdragen voor de diverse activiteiten laag te houden.

Het is de bedoeling dat alle kinderen van Avior; jeugd en CMV spelers op dinsdag 18 april  met een groep langs de deuren gaan in verschillende wijken in Schalkhaar. De oudere jeugdleden begeleiden de jongeren. Zij vragen om lege statiegeldflessen. Ouders/begeleiders rijden met auto’s rond, zodat de kinderen daar hun flessen in kunnen leggen. Als er veel kinderen helpen, is de klus sneller geklaard, we halen jaarlijks veel geld op!

De kinderen worden dinsdag 18 april om 18.00 uur bij ’t Haarhuus verwacht. We denken rond 19.30 uur terug te zijn.

Indien de kinderen die dag training zouden hebben, komt deze te vervallen.

Vrijwilligers die willen rijden

Schalkhaar wordt in 9 wijken verdeeld. Voor het rijden heb ik 9 mensen met een auto nodig, als je een aanhanger hebt is dat erg fijn. Indien je wilt rijden graag een mailtje naar mij.

Alvast bedankt.

Marga Roelofs