Flessenactie dinsdag 3 april

13-03-2018

Hallo volleyballers,

De jeugdleden van de volleybal houden in het dorp Schalkhaar jaarlijks een inzameling van lege flessen om jeugdactiviteiten te kunnen bekostigen. Dit om de eigen bijdragen voor de diverse activiteiten laag te houden.

Het is de bedoeling dat alle kinderen van AVIOR; jeugd en CMV spelers op dinsdag 3 april  met een groep langs de deuren gaan in verschillende wijken in Schalkhaar. De oudere jeugdleden begeleiden de jongeren. Zij vragen om lege statiegeldflessen. Ouders/begeleiders rijden met auto’s rond, vorig jaar bleek een bakfiets ook erg handig te zijn, zodat de kinderen daar hun flessen in kunnen leggen. Als er veel kinderen helpen, is de klus sneller geklaard, we halen jaarlijks veel geld op!

De kinderen worden dinsdag 3 april om 18.00 uur bij ’t Haarhuus verwacht.

We denken rond 19.30 uur terug te zijn.

Indien de kinderen die avond training zouden hebben, komt deze te vervallen.

Vrijwilligers die willen rijden

Schalkhaar wordt in 9 wijken verdeeld. Voor het rijden heb ik 9 mensen met een auto of bakfiets nodig, als je een aanhanger hebt is dat erg fijn.

Indien je wilt rijden graag een mailtje naar mij.

Alvast bedankt.

Marga Roelofs