Gezocht: Bar planner!

01-09-2017

Help! Afgelopen weken heeft de bar in Schalkhaar een prachtige facelift gekregen, maar om de bar ook daadwerkelijk draaiende te houden zijn wij op zoek naar iemand die de planning hiervan op zich wil nemen! Je hoofdtaak? In samenwerking met het vaste barteam zorgen voor een goed bezette bar tijdens wedstrijddagen!

De tijdsbesteding ligt voornamelijk in het begin van het seizoen als de planning gemaakt moet worden. Een hele puzzel om alle teams op het juiste moment te plaatsen. Daarna zal er per week een kleine tijdsbesteding zijn om de teams te helpen herinneren en eventuele problemen op te lossen. Reken daarbij op gemiddeld 1 á 2 uur per week.

Dus kan jij: plannen, helder communiceren en ben jij oplossingsgericht? Dan zoeken wij jou! Voor meer informatie of interesse kan je contact opnemen met Guido Mulder via penningmeester@vv-avior.nl.